Voor opdrachtgevers

Versterk jouw IT-workforce.

WIJ HELPEN JE SUCCESVOL TE ZIJN IN EEN DYNAMISCHE EN VEELEISENDE IT-OMGEVING

IT-talenten van QISS IT die klaar staan om IT-workforce versterking te bieden

Het aansturen van een IT-team is een uitdaging op zich, met voortdurende veranderingen in technologie, projectvereisten en marktbehoeften. Bij QISS IT helpen we jou om een flexibel, efficiënt en vaardig team te bouwen dat naadloos kan inspelen op veranderingen.

Met jarenlange ervaring in de IT-sector begrijpen wij als geen ander de specifieke uitdagingen van jouw organisatie. Daarom bieden wij oplossingen die aansluiten op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Zo is jouw team altijd voorzien van de juiste actueel opgeleide medewerkers.

Plan je kennismaking

 

Onze diensten.

Jij weet welke mensen je team nodig heeft. Wij weten ze te vinden. Onze IT-talenten kunnen op verschillende manieren bij jouw organisatie worden ingezet. 

Hoe wij werken.

We leggen het uit in een aantal stappen.

01

Inventarisatie.

Wij gaan graag met je in gesprek om te ontdekken wat jij nodig hebt om je IT-Workforce te versterken. Bijvoorbeeld ondersteuning voor een specifiek project, tijdelijke of continue bezetting.

02

Matching.

Wij zoeken naar de beste match voor jou en adviseren welke talenten het beste passen binnen jouw organisatie, het team en de gevraagde rol.

03

Coaching.

Elke QISSer is gekoppeld aan een Talentmanager en Accountmanager. Samen zetten zij zich in voor een optimaal verloop van de opdracht en ontwikkeling van de kandidaat.

04

Capacity Building.

Samen kijken we welke capaciteiten gewenst zijn voor jouw afdeling en welke ontwikkeltrajecten hier het beste bij aansluiten.

De ondersteuning vanuit QISS IT is tijdens het gehele proces positief.

Manager IT operations, ANWB
Lees deze referentie

De energieke houding en het meedenken met algemene ontwikkelingen bevallen mij zeer goed.

Gemeente Delft
Lees deze referentie
Gemeente Delft logo

MATCHING.

Ben jij op zoek naar jong talent dat vanuit een mensgerichte blik je IT-afdeling een energieboost geeft? Je dienstverlening naar een hoger niveau tilt? En zich inleeft in je klanten en hun problemen naar alle tevredenheid oplost? Wie je ook zoekt, wij vinden je match!

We zijn namelijk nét even anders dan je gewend bent van een IT-collega. We combineren communicatieve skills met gerichte IT kennis. Dát brengt de ultieme versterking. Daarbij kijken we niet alleen naar opleiding en werkervaring, maar vooral naar persoonlijkheid en kwaliteiten. De diversiteit in werkervaring en achtergrond van onze talenten maakt je team niet alleen slimmer, maar ook wendbaarder.

 

 

Coaching.

IT’ers vinden met het juiste specifieke profiel en vaardigheden kan lastig zijn. Als ze niet te vinden zijn, ontwikkelen we ze toch zelf! Bij QISS IT zorgen we voor de juiste kennis bij de juiste persoon en opdracht. Elke QISSer is gekoppeld aan een Talentmanager en Accountmanager. Samen zetten zij zich in voor een optimaal verloop van de opdracht en ontwikkeling van de kandidaat.

Capacity building.

Altijd de juiste kennis in huis. Met onze bootcamps en trainingen zijn onze talenten verzekerd van een gevarieerd leerprogramma. Daarnaast bieden we met QISS Academy een eigen online leerplatform om actuele certificaten te behalen. Voor onze talenten maar ook voor onze klanten.

Zij profiteren al van QISS IT talenten en professionals.

Onze updates en artikelen.

Vragen of even sparren?

Laten we kennismaken

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.