Voor opdrachtgevers

Versterk jouw IT-afdeling.

Kan jouw IT-afdeling wel wat communicatief krachtige en sociaal sterke collega’s gebruiken? QISS IT heeft ze in huis.

IT adviesgesprek met opdrachtgevers op een bank bij QISS IT

Ben jij op zoek naar jong talent dat vanuit een mensgerichte blik je IT-afdeling een energieboost geeft? Je dienstverlening naar een hoger niveau tilt? En zich inleeft in je klanten en hun problemen naar alle tevredenheid oplost? Wie je ook zoekt, wij vinden je match. We zijn namelijk nét even anders dan je gewend bent van een IT-collega. Wij combineren communicatie skills met gerichte IT kennis. Dát brengt de ultieme versterking.

Met ons IT-traineeship leiden wij jonge talenten op tot IT’ers, die zich kunnen specialiseren in een vakgebied. Zo bieden wij op maat IT-ondersteuning voor jouw plannen en behoeften.

QISS IT in gesprek met opdrachtgevers

THE QISS WAY WERVEN & MATCHEN.

Jij weet welke mensen je team nodig heeft. Wij weten ze te vinden. Daarbij kijken we niet alleen naar opleiding en werkervaring, maar vooral naar persoonlijkheid en kwaliteiten. De diversiteit in werkervaring en achtergrond van onze talenten maakt je team niet alleen slimmer, maar ook wendbaarder.

Onze diensten.

Met ons samenwerken kan op 4 manieren.

Detachering.

Versterking nodig op het gebied van Security, Big Data, Functioneel Applicatiebeheer, de Cloud, Servicemanagement of Projectmanagement? We plaatsen trainees uit ons IT traineeship en IT professionals met één van deze specialisaties in je team voor een soepel verloop van je (IT) projecten en processen. Juist behoefte aan allround ondersteuning van je IT servicedesk? Ook hier zetten we onze trainees graag direct voor je in.

Flexibel inhuren.

QISS IT heeft een pool van flexibele en gedreven werkstudenten. Of je nu een eenmalige klus voor een student hebt, of studenten wilt inhuren gedurende een vakantieperiode om de bezetting op peil te houden: het is allemaal mogelijk tegen een aantrekkelijk tarief. Onze pool bestaat uit HBO IT studenten die direct inzetbaar zijn op de werkvloer, ook buiten de reguliere kantooruren en in het weekend.

Co-sourcing.

Met co-sourcing heb je altijd de juiste mensen in huis. Want vanuit deze hechte samenwerking regelen wij de volledige bezetting van je team. Omdat we ook voor back-up zorgen is je IT afdeling ook in drukke perioden en bij vakantie en ziekte optimaal bezet. Het team dat we samenstellen werken wij eenmalig voor je in. Hierdoor starten onze IT’ers direct wanneer jij ze nodig hebt.

Detavast.

Op zoek naar talent met een specifiek profiel? Als ze niet te vinden zijn, ontwikkelen we ze toch zelf! Tijdens deze samenwerking van minimaal 24 maanden selecteren we geschikte kandidaten en leiden we ze intern op. Helemaal zoals jij wil. Zo stomen we onze talenten klaar voor een vast dienstverband binnen jouw bedrijf in een unieke rol. Dat geeft je flexibiliteit en zekerheid tegelijk.

Nizar Accountmanager contactpersoon voor opdrachtgevers tijdens traineedag

WHAT'S IN IT FOR YOU?

VERSTERK JOUW IT AFDELING
OP MAAT
Ons talent sluit aan bij jouw behoefte
MATCH
Ons talent past binnen jouw organisatie
ONTZORGING
Ons talent valt onder onze vleugels

Zij profiteren al van QISS IT talenten en professionals.

Een QISSer in dienst, hoe werkt dat?

We leggen het uit in een aantal stappen.

01

Inventarisatie.

Wij gaan graag met je in gesprek om te ontdekken wat jij nodig hebt om je IT afdeling te versterken. Bijvoorbeeld ondersteuning binnen een specifiek project of tijdelijk extra bezetting.

02

Match making.

Wij zoeken naar de beste match voor jou en adviseren welke kandidaat het beste past binnen jouw organisatie, het team en de gevraagde rol.

03

Ontzorging.

Elke QISSer is gekoppeld aan een Talentmanager en Accountmanager. Samen zetten zij zich in voor een optimaal verloop van de opdracht en ontwikkeling van de kandidaat.

De ondersteuning vanuit QISS IT is tijdens het gehele proces positief.

Manager IT operations, ANWB
Lees deze referentie

De energieke houding en het meedenken met algemene ontwikkelingen bevallen mij zeer goed.

Gemeente Delft
Lees deze referentie
Gemeente Delft logo

Veelgestelde vragen.

Welke voordelen biedt het inhuren van IT’ers via QISS IT?

Wij zoeken naar de beste match voor jou en adviseren welke kandidaat op basis van vaardigheden en persoonlijkheid past binnen de organisatie, het team en de gevraagde rol. Dit onderbouwen wij met de DISC-persoonlijkheidstest en onze game based assesment. Zo onderbouwen wij onze intuïtie met data. De diversiteit in werkervaring en achtergrond van onze talenten maakt je team niet alleen slimmer, maar ook wendbaarder. Dát brengt de ultieme versterking.

Welke IT-professionals kan ik inhuren via QISS IT?

Graag stellen je voor aan onze IT-talenten. Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Wij bieden meer dan alleen supportmedewerkers. QISSers die zich specialiseren in één van onze tracks kunnen tevens verschillende functies uitvoeren zoals:


  • PROJECT MANAGEMENT: Project management officer, Project coördinator, Project manager, Scrum master, Product owner.

  • FUNCTIONEEL APPLICATIEBEHEER: Functioneel beheerder, Applicatie beheerder, Functioneel applicatie beheerder.

  • BIG DATA: Business intelligence consultant, Data analist, Data engineer.

  • CLOUD SPECIALIST: Cloud administrator, Office 365 specialist, Cloud engineer.

  • SECURITY: Security engineer, Security specialist, Consultant information security.

  • IT SERVICE MANAGENT: Service manager, Proces manager, Servicedesk coördinator, Change manager, Incident manager, Problem manager.

Welke ondersteuning biedt QISS IT aan de IT-talenten die ik inhuur?

Elke QISS'er is gekoppeld aan een Talentmanager en Accountmanager. Zij hebben regelmatig contact over het verloop van de opdracht en zetten zich in voor de ontwikkeling van de kandidaat.

Onze updates en artikelen.

SAMEN OP ZOEK NAAR DE BESTE MATCH?

We helpen je graag met het versterken van jouw IT afdeling.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.