Gemeente Delft.

ROB HEUVELMAN - MANAGER INTERNE DIENSTVERLENING

Door de coronacrisis en daardoor de versnelling naar het plaatsonafhankelijk werken is de druk op de IT-afdeling en daarmee ook de Servicedesk in de afgelopen jaren fors toegenomen. Meer dan voorheen is de Servicedesk de plek waar mensen zich melden met vragen over werkfaciliteiten en nieuwe ontwikkelingen die, al dan niet noodgedwongen, worden uitgerold. Het “oude” werken zal niet meer terug komen en het plaatsonafhankelijk werken zal blijven toenemen.

Aandacht voor de manier waarop je de dienstverlening vanuit IT verleent zal alleen maar toenemen. Er zal bij het werven van nieuwe medewerkers én de ontwikkeling van de huidige medewerkers meer geïnvesteerd moeten worden in diverse skills. Zowel inhoudelijk als op het gebied van dienstverlening op afstand.

Voortdurende dialoog

De medewerkers die wij van QISS IT hebben ingehuurd zijn erg bekwaam in IT en dienstverlening op afstand. Daarmee geven ze de ontwikkeling van de totale servicedesk een nieuw elan. QISS IT levert wat ze zeggen. Ze zorgen ook goed voor hun mensen en zoeken voortdurend de dialoog met de klant. Ik ben hier zeer tevreden over.

Eerste kennismaking

Voor mij was QISS IT een onbekende speler op de markt. De gedrevenheid van onze accountmanager bleef wel bij mij hangen. Uiteindelijk heeft dat geleid tot een eerste samenwerkingsverband waarmee ik erg blij ben.

Proactief en meedenken

QISS IT heeft als kernwaarden Betrokken, Energiek, Persoonlijk en Ambitieus. De energieke houding en het meedenken met algemene ontwikkelingen, verder dan enkel IT, bevallen mij zeer goed.

Laten we kennismaken.

Wij helpen je graag met het versterken van jouw IT afdeling.

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.