ONTWIKKEL JE IT SKILLS VERDER DOOR.

De basis van IT hoeven we jou niet meer te leren. Met jouw ervaring kun je direct aan de slag in een rol die past bij jouw achtergrond en wensen. QISS IT is er om jou te begeleiden bij jouw carrière in de IT.

IT professional zittend met laptop bij QISS IT

EEN PERSOONLIJK ONTWIKKELINGSPLAN

Stilstaan is geen optie, jij wil blijven groeien in je vakgebied. Bij QISS IT ben je nooit uitgeleerd. In een persoonlijk ontwikkelingsplan bepaal je met hulp van je eigen Talentmanager jouw carrièrepad in de IT. Want om door te groeien moet je je blijven ontwikkelen. Daarom werk je bij QISS IT aan uitdagende opdrachten bij top 500 opdrachtgevers. En behaal je certificaten door cursussen en trainingen te volgen in de richting van jouw keuze. Voor welke specialisatie kies jij?

Kies jouw specialisatie

DETACHERING VIA QISS IT.

OPDRACHTEN BIJ TOP 500 NEDERLANDSE BEDRIJVEN

Via QISS IT kom je te werken op de IT-afdeling van top 500 namen in de regio Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Breda. In uitdagende functies doe je waardevolle ervaring op.

ERKENDE CERTIFICATEN

Specialiseer je in één van onze zes IT tracks en behaal officiële certificaten waarmee jij je onderscheidt in de IT arbeidsmarkt. Via onze QISS academy kies je uit meer dan 1.000 (IT) trainingen om je verder te ontwikkelen.

BESTE MATCH

We kijken niet alleen naar wat je kunt, maar ook naar wie je bent. Zo vinden we opdrachten bij bedrijven die echt bij je passen. En omdat je bij ons in dienst bent, ontvang je ook salaris als we je volgende perfecte match nog aan het zoeken zijn!

EEN AANTAL VAN ONZE OPDRACHTGEVERS.

Vacatures voor jou.

"IEDEREEN DIE BIJ QISS IT WERKT IS ZO ONTZETTEND LEUK, HET IS ECHT EEN SOORT FAMILIE. ECHT EEN HELE FIJNE WERKGEVER!"

Sanne, IT Professional
IT Professional Sanne

Liever eerst persoonlijk contact?

Naam*
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.