Capacity building.

VERGROOT JOUW IT-CAPACITEIT MET ONZE UNIEKE LEERTRAJECTEN.

Bij QISS IT investeren we in IT’ers van de toekomst. Door te focussen op persoonlijke ontwikkeling en groei, zorgen we ervoor dat onze medewerkers niet alleen vandaag, maar ook morgen klaar zijn voor de uitdagingen van een steeds veranderend technologisch landschap. Dit doen we via een uniek werk-leertraject voor IT-talenten met en zonder ervaring in de IT.

ONS TRAINEESHIP.

Ons IT Traineeship biedt young professionals de kans om aan de slag te gaan als IT’er, ook zonder een IT-achtergrond. Wij leiden ze op voor functies die de brug leggen tussen de eindgebruiker en de IT-afdeling. Zoals support- of Servicedeskmedewerker.

IT-Trainees starten met een 7-daagse bootcamp. Het is een trainingsprogramma waarin trainees kennismaken met de IT en verdere ontwikkelingen. Voor het technische deel krijgen zij trainingen in onder andere ITIL, Office365, TOPdesk en MTA. Daarnaast worden ook de communicatieve vaardigheden verder getraind. Met onze bootcamp zijn trainees snel up and running en kunnen ze zelfstandig kleine incidenten oppakken.

Wil jij jouw medewerkers laten meedoen met onze bootcamp? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Bootcamp aanvragen

IT vervolgtracks.

Met onze doorontwikkelingstrajecten kunnen ambitieuze IT-talenten doorgroeien naar vervolgrollen binnen hun gekozen vakgebied, oftewel de IT-Tracks. Deze tracks zijn een persoonlijk ontwikkelingsplan met opdrachten en certificaten voor meer kennis binnen een specifiek vakgebied.
Tijdens dit traject kiezen zij voor een specialisatie zoals:
  • Functioneel applicatiebeheerder
  • Cloud Specialist
  • Big Data
  • Security
  • IT Service Management
  • Projectmanagement

Doorlopend leren.

IT-coaches
IT-talenten kunnen zich aanmelden voor sparringsessies met ervaren IT-coaches voor zowel inhoudelijke als trainingsvragen.
Kennissessies
We organiseren regelmatig inspirerende kennissessies zoals QISS-colleges en terugkomdagen voor zowel trainees als opdrachtgevers.
MyCademy
Met ons online leerplatform bieden wij keuze uit meer dan 100 IT-trainingen, 60 soft skill trainingen en bootcamps.

Online academy.

Dankzij ons online leerplatform bieden wij een scala aan mogelijkheden, waaronder meer dan 100 IT-trainingen, 60 soft skill trainingen en diverse bootcamps, allemaal verzorgd door experts in het vakgebied. Voor degenen die zich willen specialiseren, bieden wij op maat gemaakte leertrajecten via onze speciale Tracks. Deze worden aangeboden via onze online academie: MyCademy. Dankzij de flexibiliteit van ons platform kunnen we een mix & match aanbieden, zodat altijd het perfecte leertraject gevonden kan worden.

Wil jij met jouw IT team ook gebruikmaken van onze online trainingsfaciliteiten? Laat het dan weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Een academy op maat.

JOUW AFDELING ALTIJD UP-TO-DATE IN KENNIS EN GETRAIND IN VAARDIGHEDEN

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.