De mensenkennis van IT

Co-sourcing.

Continue bezetting nodig op jouw IT-afdeling?

Accountmanager en klant in overleg over co-sourcing

QISS IT neemt de personele bezetting en taken op zich, terwijl jij de regie houdt over de gewenste dienst.

Wij richten ons op de communicatieve kant van IT. Geen hardcore developers, maar de functies die een brug leggen tussen de eindgebruiker en de IT afdeling. De spil in de IT in functies als functioneel beheerder of support- en servicedeskmedewerker.

Als we weten waar jij behoefte aan hebt, welk profiel en welke taken binnen jouw afdeling nodig zijn, kiezen wij de beste match. Op welk moment dan ook. Zo brengen wij niet alleen de juiste kennis, maar vooral de juiste skills naar jouw afdeling.

Neem contact op

Een trainee in dienst, hoe werkt dat?

01

Inventarisatie.

Wij gaan graag in gesprek waarin wij de behoefte in kaart brengen. Zoek je ondersteuning binnen een specifiek project of heb je tijdelijk extra bezetting nodig?

02

Match making.

Wij zoeken naar de beste match voor jou en adviseren welke kandidaat het beste past binnen jouw organisatie, het team en de gevraagde rol.

03

Ontzorging.

Elke QISS'er is gekoppeld aan een Talentmanager en Accountmanager. Samen zetten zij zich in voor een optimaal verloop van de opdracht en ontwikkeling van de kandidaat.

ZIJ PROFITEREN AL VAN QISS IT TALENTEN EN PROFESSIONALS.

Nizar Accountmanager contactpersoon voor opdrachtgevers tijdens traineedag

What's in it for you?

Versterk jouw IT afdeling
Op maat
Ons talent sluit aan bij jouw behoefte
Match
Ons talent past binnen jouw organisatie
Ontzorging
Ons talent valt onder onze vleugels

De ondersteuning vanuit QISS IT is tijdens het gehele proces positief.

Manager IT operations, ANWB
Lees deze referentie

De energieke houding en het meedenken met algemene ontwikkelingen bevallen mij zeer goed.

Gemeente Delft
Lees deze referentie
Gemeente Delft logo

Onze andere diensten.

Op een andere manier samenwerken? Lees hier meer over onze andere diensten.

Detachering.

Versterking nodig op het gebied van Security, Big Data, Functioneel Applicatiebeheer, de Cloud, Servicemanagement of Projectmanagement? We plaatsen trainees uit ons IT traineeship en IT professionals met één van deze specialisaties in je team voor een soepel verloop van je (IT) projecten en processen. Juist behoefte aan allround ondersteuning van je IT servicedesk? Ook hier zetten we onze trainees graag direct voor je in.

Flexibel inhuren.

QISS IT heeft een pool van flexibele en gedreven werkstudenten. Of je nu een eenmalige klus voor een student hebt, of studenten wilt inhuren gedurende een vakantieperiode om de bezetting op peil te houden: het is allemaal mogelijk tegen een aantrekkelijk tarief. Onze pool bestaat uit HBO IT studenten die direct inzetbaar zijn op de werkvloer, ook buiten de reguliere kantooruren en in het weekend.

Detavast.

Op zoek naar talent met een specifiek profiel? Als ze niet te vinden zijn, ontwikkelen we ze toch zelf! Tijdens deze samenwerking van minimaal 24 maanden selecteren we geschikte kandidaten en leiden we ze intern op. Helemaal zoals jij wil. Zo stomen we onze talenten klaar voor een vast dienstverband binnen jouw bedrijf in een unieke rol. Dat geeft je flexibiliteit en zekerheid tegelijk.

Veelgestelde vragen

Welke voordelen biedt het inhuren van IT’ers via QISS IT?

Wij zoeken naar de beste match voor jou en adviseren welke kandidaat op basis van vaardigheden en persoonlijkheid past binnen de organisatie, het team en de gevraagde rol. Dit onderbouwen wij met de DISC-persoonlijkheidstest en onze game based assesment. Zo onderbouwen wij onze intuïtie met data. De diversiteit in werkervaring en achtergrond van onze talenten maakt je team niet alleen slimmer, maar ook wendbaarder. Dát brengt de ultieme versterking.

Welke ondersteuning biedt QISS IT aan de IT-talenten die ik inhuur?

Elke QISS'er is gekoppeld aan een Talentmanager en Accountmanager. Zij hebben regelmatig contact over het verloop van de opdracht en zetten zich in voor de ontwikkeling van de kandidaat.

Meer weten?

Laten we kennis maken

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.