Hoe we werken

COACHING.

Wij zetten ons in voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van elke QISSer en een optimaal verloop van elke opdracht.

Bij QISS IT zorgen we voor voldoende begeleiding van onze IT-talenten. Zo heeft iedere IT-Trainee een eigen Talentmanager. Daarnaast zijn er IT Coaches die ondersteuning bieden en worden er terugkomdagen gepland voor het delen van ervaringen en het werken aan een persoonlijk leerplan om te specialiseren en certificaten te behalen. Zo geniet jij van gemotiveerde en actueel opgeleide medewerkers zonder je zorgen te maken over opleiding- of ontwikkelingsplannen.

 

De Talentmanager.

De Talentmanager is het vaste aanspreekpunt van elke QISSer binnen QISS IT, van beginnend IT-Trainee tot IT-Professional en IT-specialist. Onze Talentmanagers begeleiden de IT-talenten persoonlijk binnen bepaalde vraagstukken en leertrajecten die het hele jaar, continu worden aangeboden vanuit QISS IT.

De rol van de Talentmanager is onmisbaar voor het succes van elk talent. Zij hebben regelmatig contact, zodat de medewerker de juiste skills ontwikkelt en kennis opdoet om de werkzaamheden binnen jouw organisatie nóg efficiënter uit te voeren en optimaliseren.

 

Talentmanager en IT-trainee in gesprek, zittend op de bank bij QISS IT.

“In mijn rol als Talentmanager bij QISS IT ben ik het aanspreekpunt voor onze toppers in het veld en heb ik geregeld contact met hen. Samen met mijn collega’s dragen we bij aan de professionele ontwikkeling van onze talenten door het creëren van een omgeving waarin ze zich veilig voelen en zichzelf durven uit te dagen.”

-Floor, Talentmanager

Field management.

Minstens één keer per kwartaal is er contact tussen de Talentmanager en IT-talent. Dat kan telefonisch of door middel van een bezoek op locatie bij QISS IT of bij jouw organisatie. Het voordeel van een bezoek op jouw locatie is dat jullie met z’n drieën of meer de gang van zaken kunnen bespreken. Zo kan er samen met de Talentmanager en Trainee gekeken worden naar de verschillende behoeften, wensen en prestaties, waardoor iedereen precies weet wat de verwachtingen zijn.

Plan een afspraak

Ook met ons samenwerken?

veelgestelde vragen.

Welke ondersteuning biedt QISS IT aan de IT-talenten die ik inhuur?

Elke QISS'er is gekoppeld aan een Talentmanager en Accountmanager. Zij hebben regelmatig contact over het verloop van de opdracht en zetten zich in voor de ontwikkeling van de kandidaat.

Waaraan herken je een QISS’er?

Wij richten ons op de communicatieve kant van IT. Onze QISS'ers zijn geen hardcore developers, maar hebben functies die een brug slaan tussen de eindgebruiker en de IT-afdeling.

Meer weten?

Neem contact met mij op

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.