De mensenkant van IT

Detachering.

Ondersteuning nodig op jouw IT-afdeling?

QISS IT Accountmanager aan het werk voor een detacheringstraject

Voor een specifiek project of als tijdelijke extra bezetting: wij hebben de IT talenten in huis. Wij richten ons op de communicatieve kant van IT. Geen hardcore developers, maar de functies die een brug leggen tussen de eindgebruiker en de IT afdeling. De spil in de IT in functies zoals functioneel beheerder of support- en servicedeskmedewerker.

Als we weten waar jij behoefte aan hebt, welk profiel en welke taken binnen jouw afdeling nodig zijn, kiezen wij de beste match. Op welk moment dan ook. Zo brengen wij niet alleen de juiste kennis, maar vooral de juiste skills naar jouw afdeling.

Neem contact op

Een trainee in dienst, hoe werkt dat?

01

Inventarisatie.

Wij gaan graag in gesprek waarin wij de behoefte in kaart brengen. Zoek je ondersteuning binnen een specifiek project of heb je tijdelijk extra bezetting nodig?

02

Match making.

Wij zoeken naar de beste match voor jou en adviseren welke kandidaat het beste past binnen jouw organisatie, het team en de gevraagde rol.

03

Ontzorging.

Elke QISS'er is gekoppeld aan een Talentmanager en Accountmanager. Samen zetten zij zich in voor een optimaal verloop van de opdracht en ontwikkeling van de kandidaat.

ZIJ PROFITEREN AL VAN QISS IT TALENTEN EN PROFESSIONALS.

Nizar accountmanager tijdens traineedag

What's in it for you?

Versterk jouw IT afdeling
Op maat
Ons talent sluit aan bij jouw behoefte
Match
Ons talent past binnen jouw organisatie
Ontzorging
Ons talent valt onder onze vleugels

De energieke houding en het meedenken met algemene ontwikkelingen bevallen mij zeer goed.

Gemeente Delft
Lees deze referentie
Gemeente Delft logo

De ondersteuning vanuit QISS IT is tijdens het gehele proces positief.

Manager IT operations, ANWB
Lees deze referentie

Onze andere diensten.

Op een andere manier samenwerken? Lees hier meer over onze andere diensten.

Flexibel inhuren.

QISS IT heeft een pool van flexibele en gedreven werkstudenten. Of je nu een eenmalige klus voor een student hebt, of studenten wilt inhuren gedurende een vakantieperiode om de bezetting op peil te houden: het is allemaal mogelijk tegen een aantrekkelijk tarief. Onze pool bestaat uit HBO IT studenten die direct inzetbaar zijn op de werkvloer, ook buiten de reguliere kantooruren en in het weekend.

Co-sourcing.

Met co-sourcing heb je altijd de juiste mensen in huis. Want vanuit deze hechte samenwerking regelen wij de volledige bezetting van je team. Omdat we ook voor back-up zorgen is je IT afdeling ook in drukke perioden en bij vakantie en ziekte optimaal bezet. Het team dat we samenstellen werken wij eenmalig voor je in. Hierdoor starten onze IT’ers direct wanneer jij ze nodig hebt.

Detavast.

Op zoek naar talent met een specifiek profiel? Als ze niet te vinden zijn, ontwikkelen we ze toch zelf! Tijdens deze samenwerking van minimaal 24 maanden selecteren we geschikte kandidaten en leiden we ze intern op. Helemaal zoals jij wil. Zo stomen we onze talenten klaar voor een vast dienstverband binnen jouw bedrijf in een unieke rol. Dat geeft je flexibiliteit en zekerheid tegelijk.

Meer weten?

Neem contact met mij op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.