IT WORKFORCE MANAGEMENT

Detachering.

EEN SPECIFIEK PROJECT OF TIJDELIJKE EXTRA BEZETTING? WIJ HEBBEN DE IT TALENTEN VOOR JOUW ORGANISATIE. 

Voor een specifiek project of als tijdelijke extra bezetting: wij hebben de IT talenten in huis voor detachering bij jouw organisatie. Deze leiden wij op met ons IT-Traineeship, waarbij de focus ligt op de communicatieve kant van IT. In functies die een brug leggen tussen de eindgebruiker en de IT afdeling.

Bij detachering is een medewerker van QISS IT onderdeel van jouw team.  Afhankelijk van jouw behoeften, welk profiel en welke taken binnen jouw afdeling nodig zijn, kiezen wij de QISSer die het beste bij jouw organisatie past.  Zo brengen wij niet alleen de juiste kennis, maar vooral de juiste skills naar jouw afdeling.

De ondersteuning vanuit QISS IT is tijdens het gehele proces positief.

Manager IT operations, ANWB
Lees deze referentie

De energieke houding en het meedenken met algemene ontwikkelingen bevallen mij zeer goed.

Gemeente Delft
Lees deze referentie
Gemeente Delft logo

Flexibel op- en afschalen.

Vooraf stemmen we samen met jou af voor welke duur een medewerker gedetacheerd wordt. Tussentijds evalueren we dit en bespreken we de wensen en mogelijkheden voor verlenging. Wil je meer mensen inhuren? Seizoensgebonden of projectmatige ondersteuning? Met detachering kun je de IT capaciteit van jouw afdeling altijd gemakkelijk op- en afschalen.

Nizar Accountmanager contactpersoon voor opdrachtgevers tijdens traineedag

What's in it for you?

Versterk jouw IT-workforce
Grip
Houd grip op jouw IT-capaciteit
Flexibiliteit
Eenvoudig op- en afschalen
Ondersteuning
Onderdeel van jouw team

DETAVAST.

Na afloop van een project een QISSer in vaste dienst nemen? Wij bespreken graag de mogelijkheden voor detavast. Met detavast is het namelijk mogelijk om na een looptijd van 24 maanden een medewerker in vaste dienst te nemen. Hierbij bespreken we op voorhand de voorwaarden, tarieven, looptijd, opleiding en beschikbaarheid. De medewerker dient hier uiteraard zelf ook voor open te staan. Is voor iedereen duidelijk wie welke rol heeft in dit proces? Dan wordt de overgang zorgvuldig ingepland zodat we precies weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

 

Onze andere diensten.

Op een andere manier samenwerken? Lees hier meer over onze andere diensten.

Veelgestelde vragen.

wat bepaalt de kosten van IT-detachering?

We bepalen het tarief aan de hand van de inlenersbeloning, ervaring van de medewerker, gewenste opleidingen, reisafstand en eventuele afspraken omtrent overname.

Wat is de duur van een overeenkomst?

Dit varieert. Doorgaans wordt er gekozen voor een contract van zes maanden tot een jaar, met een maand opzegtermijn. Voor tijdelijke projecten stemmen we graag de exacte duur met je af, meestal is dit een periode van minimaal 6 weken.

Meer weten?

Neem contact met mij op

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.