Voor onderwijsinstellingen

Partnerschap voor studentensucces.

Bij QISS IT helpen we jong talent met of zonder IT-achtergrond aan een vliegende start in de IT

QISS IT traineeship. Docent staat voor een klas trainees.

Bij QISS IT helpen we jonge talenten aan een vliegende start in de IT. Een goede voorbereiding begint al in de schoolbanken. Want met onze gastcolleges en trainingen bereiden wij studenten voor op de arbeidsmarkt. Samen met onderwijsinstellingen helpen we de volgende generatie studenten in de wereld van IT.

IT Trainee bij QISSI IT kantoor lachend achter haar laptop

Ons aanbod.

VOOR DOCENT EN STUDENT
Gastcolleges
Passende trainingen voor studenten
Events
Bedrijfsdeelname aan events voor studenten
Werkervaring
Na studie aan de slag met ons IT-traineeship

Gastcolleges.

Ben jij nog op zoek naar manieren om jouw lesprogramma uit te breiden? Wij bieden gastcolleges met leuke trainingen en praktijkervaringen voor studenten.

Onze gastcolleges zijn afgestemd op specifieke onderwijsbehoeften en leerdoelen. Bovendien is het flexibel in te plannen zodat het aansluit bij jouw lesrooster.

Met onze trainingen bereiden we studenten voor op een succesvolle carrière in de dynamische wereld van IT.

ONZE TRAININGEN.

01

LINKEDIN TRAINING.

In de LinkedIn-training leren studenten hoe ze hun profiel optimaal kunnen inrichten. De nadruk ligt op het belang van LinkedIn en het creëren van een waardevol netwerk. Deze training bereid studenten voor op het professionele leven en het betreden van de arbeidsmarkt.

02

DISC TRAINING.

DISC is een persoonlijkheidsanalyse, wat inzicht geeft in gedragsstijl en communicatievoorkeuren van jezelf en van anderen. Door de verschillende gedragsstijlen en communicatievoorkeuren inzichtelijk te maken, vergroot dit het zelfinzicht, de communicatievaardigheden en teamwork.

03

SOLLICITATIE TRAINING.

Tijdens de sollicitatietraining bereiden wij studenten voor op een sollicitatieproces. Ze krijgen tips over do's en don'ts en algemene vaardigheden die nodig zijn om succesvol te solliciteren naar een baan. Het doel is om studenten zelfverzekerder en effectiever te maken in hun zoekproces naar werk en het betreden van de arbeidsmarkt.

WAAROM SAMENWERKEN?

Ondersteuning van jong talent

QISS IT ondersteunt jong talent met of zonder IT-achtergrond op hun weg naar de arbeidsmarkt. Door samen te werken, vergroten we de diversiteit, kennis en kwaliteit in de IT.

Ondersteunende lessen

Wij bieden gastcolleges aan op basis van de behoeften van jouw studenten. Zo geven wij onder andere sollicitatietrainingen, LinkedIn trainingen en DISC trainingen.

Aanpak op basis van uw input

Graag gaan wij vrijblijvend met jou in gesprek om de mogelijkheden te verkennen voor jouw studenten en onderwijsinstelling.

IT STARTS WITH A QISS.

 

Geen IT ervaring nodig. Opleiding in hotelmanagement, communicatie of rechten? Geen probleem!  Ook zonder IT opleiding is er plek in de IT. Met een betaald QISS IT traineeship is een carrièreswitch zo gemaakt.

IT-detachering. De ideale manier om de arbeidsmarkt te verkennen. Na een bootcamp wordt je namelijk gedetacheerd bij de leukste opdrachtgevers in Nederland.

Coaching. Persoonlijke begeleiding door een Talentmanager.

Neem contact met mij op.

Ontdek wat QISS IT voor jou kan betekenen

Naam(Vereist)

QISS IT Sophie van Ruijven Recruiter
Recruiter

Sophie van Ruijven