ANWB.

ANNELIN PESMAN - MANAGER IT OPERATIONS BIJ ANWB

Doordat iedereen door corona thuis ging werken is het gebruik van  flexibele werkplekken binnen de ANWB een stuk intensiever geworden. We hebben vorig jaar bijna de gehele ANWB van nieuwe laptops kunnen voorzien. Bij de servicedesk merken we veranderingen door de toename in het thuiswerken en hier hebben we veel ondersteuning bij kunnen bieden. Bij de Servicedesk en IT Operations willen wij ervoor zorgen dat iedereen altijd en overal kan werken op een werkplek ingevuld naar de wensen van de medewerker. De servicedeskmedewerkers staan klaar voor de collega’s via verschillende kanalen en de komende jaren gaan we investeren in het automatiseren van processen, het sturen op werkplektevredenheid en echte ANWB-dienstverlening.

Diversiteit op de IT-afdeling

Voor de ANWB en voor de directe collega’s is het belang van diversiteit groot. Bij de ANWB denken we niet in geslacht, maar focussen op het aan boord houden en brengen van variatie in kennis en kwaliteit. QISS IT is vanaf het begin een fijne partner bij deze missie: enthousiast maar ook eerlijk. Wij ervaren het als onwijs prettig dat er zo wordt meegedacht over de manier waarop de Servicedesk is ingericht en wat er verbeterd kan worden.

Jong talent op de IT-afdeling

Binnen de ANWB hebben we verschillende collega’s in het team die zijn opgeleid binnen QISS IT. Jonge, enthousiaste en slimme collega’s waar de rest van het team ook energie van krijgt. De ondersteuning vanuit QISS IT is tijdens het gehele proces positief. Om die reden is onze keuze ook gevallen op een samenwerking met QISS IT: kwaliteit, diversiteit en enthousiasme. Vanuit onze accountmanager worden we fijn en enthousiast geholpen en de QISS-trainees zijn stuk voor stuk toppers.

Energieke trainees 

Bij de ANWB merken we een goede energie vanuit de trainees van QISS IT. De match met het bedrijf en het team is aanwezig en de medewerkers zijn erg proactief en betrokken. Doordat er een goede en persoonlijke begeleiding is vanuit QISS IT maken ze snel stappen en zijn ze gelijk van toegevoegde waarde voor het team.

Versterk jouw IT afdeling.

Neem vrijblijvend contact op.

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.