Blog

IT Workforce: Een optimale bezetting

LAAT JE ADVISEREN OVER DE PERFECTE BEZETTING VAN EFFECTIEF TALENTMANAGEMENT TOT OUTSOURCING. LEES HIER MEER.

Profiteert jouw bedrijf al van een IT-team dat perfect aansluit bij de bedrijfsstrategie? Heb je toegang tot flexibel en goed opgeleid IT-personeel? Stel je eens voor hoe jouw IT-operaties zouden verbeteren als je toegang had tot IT-talenten die niet alleen technisch bekwaam zijn, maar ook passen bij de cultuur van je organisatie. Met  IT Workforce Management van QISS IT kan dat!

IT Workforce Management van QISS IT

Bij QISS IT weten we als geen ander hoe lastig het kan zijn om de juiste mensen te vinden én te behouden. Daarnaast gaat het niet alleen om het vinden van de juiste mensen, maar ook om het bouwen van een team dat kan gedijen in een steeds veranderende technologische wereld. Je medewerkers moeten namelijk goed kunnen omgaan met veranderende business-vereisten, nieuwe technologieën en nog veel meer! Gelukkig staan wij al jaren aan de frontlinie van strategisch personeelsbeheer voor IT-afdelingen. Met onze expertise en uitgebreide relaties zijn wij dé partner voor het samenstellen en managen van jouw ideale IT-team. Van getalenteerde starters tot zeer ervaren professionals, wij vinden de juiste match voor jouw organisatie.

Waarom IT Workforce Management belangrijk is voor jouw organisatie

Een goed IT Workforce Management kan jouw organisatie transformeren en je een concurrentievoordeel bieden. Het stelt je in staat om:

  • Flexibel te reageren op veranderende business-vereisten
  • Innovaties te omarmen en te profiteren van nieuwe technologieën
  • Een team op te bouwen dat past bij jouw bedrijfscultuur en strategie

Wat kun je van QISS IT verwachten?

Bij QISS IT zien we het als onze missie om IT-talenten te koppelen aan een werkomgeving waar ze volledig tot hun recht kunnen komen. Onze aanpak gaat daarom veel verder dan simpelweg mensen detacheren. We nemen de tijd om je huidige situatie én toekomstige capaciteitsplannen voor medewerkers tot in de detail uit te pluizen. Aan de hand daarvan stellen we een strategisch personeelsplan op dat naadloos aansluit bij jouw bedrijfsstrategie en cultuur.

En we doen meer. We investeren actief in de ontwikkeling van onze professionals via opleidingen, coaching en loopbaanbegeleiding. Zo garanderen we een topniveau qua kennis en vaardigheden, aangezien onze professionals officieel gecertificeerd zijn. Tegelijkertijd zorgt dit voor gemotiveerde en betrokken medewerkers. Kortom, onze aanpak levert je duurzame toegevoegde waarde op de werkvloer.

Onze IT Workforce Management Expertise

Binnen IT Workforce Management bieden we verschillende diensten zoals detachering, co-sourcing en integrated solutions. Hierdoor bieden we schaalbare en op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw bedrijfsstrategie en cultuur. Van een enkele IT trainee detacheren tot volledige outsourcing van je IT-afdeling, wij hebben de oplossing voor elke uitdaging. Met onze kwaliteitssystemen en strenge screeningsprocedures in combinatie met onze IT-traineeships, zorgen we voor een zorgvuldige selectie van de best gekwalificeerde kandidaten.

IT starts with a QISS

Bij QISS IT delen we graag onze best practices met jouw organisatie. In een vrijblijvend gesprek brengen we je huidige situatie en doelstellingen in kaart. Vervolgens stellen we samen een strategisch workforce plan op voor de korte én lange termijn.

Een prettige samenwerking met jouw organisatie staat bij ons centraal. Daarom bieden wij naast professioneel advies ook uitstekende service en worden IT-talenten begeleid door een eigen Talentmanager. Zo ontzorgen we je volledig op het gebied van IT Workforce Management. Neem vandaag nog contact met ons op voor een optimale oplossing!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

PLAN VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MET MIJ

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.