De mensenkant van IT

DETAVAST.

FLEXIBILITEIT EN ZEKERHEID NODIG OP JOUW IT AFDELING?

QISS IT accountmanager met opdrachtgever

Op zoek naar talent met een specifiek profiel? Als ze niet te vinden zijn, ontwikkelen we ze toch zelf! Tijdens deze samenwerking van minimaal 24 maanden selecteren we geschikte kandidaten en leiden we ze intern op. Helemaal zoals jij wil.

QISS IT zorgt voor de juiste kennis bij de juiste persoon. Wij selecteren, leiden intern op en coachen op hun vaardigheden. Alles vanuit jouw perspectief. Een klaargestoomd talent staat vervolgens klaar.

Een start als QISS-er met mogelijkheid tot overname. Zo heb jij als opdrachtgever een verlengde proefperiode. Dit voorkomt dat je achteraf voor verrassingen komt te staan en geeft meer flexibiliteit en zekerheid voor jouw IT afdeling.

Neem contact op

Een trainee in dienst, hoe werkt dat?

01

Inventarisatie.

Wij gaan graag in gesprek waarin wij de behoefte in kaart brengen. Zoek je ondersteuning binnen een specifiek project of heb je tijdelijk extra bezetting nodig?

02

Match making.

Wij zoeken naar de beste match voor jou en adviseren welke kandidaat het beste past binnen jouw organisatie, het team en de gevraagde rol.

03

Ontzorging.

Elke QISS'er is gekoppeld aan een Talentmanager en Accountmanager. Samen zetten zij zich in voor een optimaal verloop van de opdracht en ontwikkeling van de kandidaat.

ZIJ PROFITEREN AL VAN QISS IT TALENTEN EN PROFESSIONALS.

Nizar Accountmanager contactpersoon voor opdrachtgevers tijdens traineedag

What's in it for you?

Versterk jouw IT afdeling
Op maat
Ons talent sluit aan bij jouw behoefte
Match
Ons talent past binnen jouw organisatie
Ontzorging
Ons talent valt onder onze vleugels

Onze andere diensten

Op een andere manier samenwerken? Lees hier meer over onze andere diensten.

Detachering.

Versterking nodig op het gebied van Security, Big Data, Functioneel Applicatiebeheer, de Cloud, Servicemanagement of Projectmanagement? We plaatsen trainees uit ons IT traineeship en IT professionals met één van deze specialisaties in je team voor een soepel verloop van je (IT) projecten en processen. Juist behoefte aan allround ondersteuning van je IT servicedesk? Ook hier zetten we onze trainees graag direct voor je in.

Flexibel inhuren.

QISS IT heeft een pool van flexibele en gedreven werkstudenten. Of je nu een eenmalige klus voor een student hebt, of studenten wilt inhuren gedurende een vakantieperiode om de bezetting op peil te houden: het is allemaal mogelijk tegen een aantrekkelijk tarief. Onze pool bestaat uit HBO IT studenten die direct inzetbaar zijn op de werkvloer, ook buiten de reguliere kantooruren en in het weekend.

Co-sourcing.

Met co-sourcing heb je altijd de juiste mensen in huis. Want vanuit deze hechte samenwerking regelen wij de volledige bezetting van je team. Omdat we ook voor back-up zorgen is je IT afdeling ook in drukke perioden en bij vakantie en ziekte optimaal bezet. Het team dat we samenstellen werken wij eenmalig voor je in. Hierdoor starten onze IT’ers direct wanneer jij ze nodig hebt.

De energieke houding en het meedenken met algemene ontwikkelingen bevallen mij zeer goed.

Gemeente Delft
Lees deze referentie
Gemeente Delft logo

De ondersteuning vanuit QISS IT is tijdens het gehele proces positief.

Manager IT operations, ANWB
Lees deze referentie

Veelgestelde vragen

Waaraan herken je een QISSer?

Wij richten ons op de communicatieve kant van IT. Onze QISSers zijn geen hardcore developers, maar hebben functies die een brug slaan tussen de eindgebruiker en de IT-afdeling.

Wat is de duur van een overeenkomst?

Dit varieert. Doorgaans wordt er gekozen voor een contract van zes maanden tot een jaar, met een maand opzegtermijn. Voor tijdelijke projecten stemmen we graag de exacte duur met je af, meestal is dit een periode van minimaal 6 weken.

Meer weten?

Laten we kennis maken

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.