Blog

IT versterking met young professionals.

Kan jouw IT-afdeling wel wat versterking gebruiken? Ontdek hoe een young professional van QISS IT jouw IT team naar een hoger niveau kan tillen.

Collega van QISS IT zit op de bank met een laptop bezig met IT-detachering

Kun jij wel wat versterking gebruiken binnen jouw IT afdeling? Bij QISS IT leiden we IT trainees op tot IT-professionals via ons IT-traineeship. Ze zijn gemotiveerd, leergierig en passen zich razendsnel aan. Dat maakt onze young professionals de perfecte aanvulling op jouw IT-team. Benieuwd naar wat je kunt verwachten? Lees snel verder.

Wat mag je verwachten van een young professional?

Een young professional van QISS IT is een talentvolle kracht dat de basisprincipes van IT onder de knie heeft en staat te trappelen om verder te leren binnen jouw organisatie. Onze IT-talenten zijn stuk voor stuk leergierig, gedreven en communicatief ijzersterk. We matchen hun unieke persoonlijkheid en eigenschappen voor de beste fit met jouw organisatie. Zo voegen ze vanaf de eerste dag waarde toe aan jouw IT-afdeling.

De rol van een young IT professional binnen een IT-Team

Onze IT-talenten zijn een waardevolle versterking voor jouw IT-team. Zij durven buiten de gebaande paden te denken en out-of-the-box oplossingen aan te dragen. Je kunt een young professional inzetten voor een breed scala aan ondersteunende werkzaamheden. Op deze manier kunnen ervaren medewerkers zich op complexere taken richten. Daarnaast blijven ze zich ontwikkelen met ons opleidingsplatform en ontvangen ze begeleiding en coaching van een eigen Talentmanager. 

Welke kwaliteiten bieden onze IT Talenten?

De IT-talenten van QISS IT onderscheiden zich door hun combinatie van IT-kennis en communicatieve vaardigheden. Ze vertalen IT-vraagstukken naar begrijpelijke taal en dienen als verbindende schakel tussen business en IT. Proactief, oplossingsgericht en altijd gericht op de best mogelijke gebruikerservaring. Onze professionals hebben een aanstekelijk enthousiasme en intrinsieke motivatie om het verschil te maken. Ze denken mee, signaleren verbetermogelijkheden en gaan voor maximale klanttevredenheid. Dat is de QISS mentaliteit die onze talenten van andere IT’ers onderscheidt.

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd wat onze professionals voor jouw organisatie kunnen betekenen? We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Samen bekijken we welke expertise en persoonlijkheid het beste past bij jouw uitdaging. Ervaar zelf hoe IT detachering van QISS IT jouw IT-afdeling en dienstverlening naar een hoger niveau tilt!

Meer weten?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.