Hoe we werken

THE QISS WAY WERVEN EN MATCHEN.

IN DE ZOEKTOCHT NAAR GOEDE KANDIDATEN KIJKEN WE NIET ALLEEN NAAR STUDIERICHTING EN ERVARING. EIGENSCHAPPEN EN VAARDIGHEDEN: DAT IS WAT TELT.

Qiss It accountmanagers aan het werk, IT trends

Met een DISC analyse en game based assessments leren we onze kandidaten goed kennen. Hun kwaliteiten en voorkeuren in gedrag en communicatie brengen we uitgebreid in kaart. Zo maken we de beste match met jou en je team. Natuurlijk geven we onze QISSers ook de juiste kennis mee. Zo stomen we ze met onze bootcamp, QISS academy en IT-coaches klaar voor een carrière in de IT.

DISC analyse

Van taakgericht tot mensgericht, van ondernemend tot ondersteunend en van onderzoekend tot inspirerend. Waar de behoeften ook liggen voor je functie, team of bedrijf: wij vinden de juiste persoon. Want met een DISC analyse ontdekken we de gedrags- en communicatievoorkeuren van onze kandidaten. Op basis van dit unieke profiel maken wij de match! Zo weet je zeker dat je kandidaat goed aansluit bij de rol, de mensen in je team en organisatie. En geen zorgen over die IT kennis. Vanuit onze eigen QISS academy ontwikkelen kandidaten zich namelijk tot ware IT specialisten.

Game based assessment

Zelfredzaamheid, aanpassingsvermogen en oplossingsgerichtheid, maar ook stressbestendigheid, prioriteiten stellen en verantwoordelijkheidsgevoel. In onze innovatieve Game based assessment komen ze stuk voor stuk aan bod. Hiermee testen we onze kandidaten spelenderwijs al bij de sollicitatie op hun skills en (HBO) werk- en denkniveau. Omdat we zo heel goed weten waar onze kandidaten in uitblinken, is de ideale match met jou zo gemaakt.

Werven en matchen voor jouw afdeling.

Neem contact met mij op

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.