Onze unieke trajecten.

DE KRACHT VAN PERSOONLIJKE ROUTES MET ONZE COACHING.

Qiss it trainees in tijdens traineeship

QISS IT leidt young professionals op voor een succesvolle carrière in de IT. Via een uniek werk-leertraject voor onze trainees, die geen achtergrond in de IT hebben en die de overstap willen maken. Of via een verdiepend traject voor starters of recent IT-afgestudeerden.

Centraal staat de QISS Academy, ons online leerplatform waar unieke trajecten vol met trainingen, bootcamps en uiteindelijk examens voor certificering worden gevormd. Deze staat tot de beschikking van elke QISSer en opdrachtgever.

IT Traineeship

TRAINEESHIP.

WERK-LEERTRAJECT TOT IT’ER VAN DE TOEKOMST

Ons IT Traineeship biedt young professionals de kans om opgeleid te worden tot IT’er, zonder dat zij over een IT-achtergrond dienen te beschikken. Zij starten met de bootcamp; een trainingsweek die in het teken staat van een kennismaking met de IT. Trainingen in ITIL, Office365, TOPdesk en MTA komen aan bod. Vervolgens doen zij ervaring op in de praktijk, door mee te draaien als servicedeskmedewerker op een IT-afdeling.

Binnen het traineeship staan (communicatieve) vaardigheden centraal. Wij leiden onze trainees op voor de functies die de brug leggen tussen de eindgebruiker en de IT-afdeling, zoals support- of servicedeskmedewerker.

IT trainee lachend aan het studeren met een boek en laptop

Specialisaties.

VERDIEPEND TRAJECT TOT IT-PROFESSIONAL

Voor starters in de IT-branche of recent IT-afgestudeerden zijn de mogelijkheden oneindig. Dan is het fijn om een pad te bewandelen met wat support aan de zijlijn. QISS IT adviseert en ondersteunt hen, door middel van een persoonlijk ontwikkelingsplan en uitdagende opdrachten voor de nodige ervaring.

Tevens stromen onze IT-Trainees door naar dit traject. Na de nodige ervaring op de servicedesk, kiezen zij voor een van de specialisatietrajecten zoals projectmanagement, functioneel beheer of werkplekbeheer.

QISS IT medewerker aan het werk zittend met laptop

QISS Academy.

OP MAAT GEMAAKTE OPLEIDINGSTRAJECTEN

Op basis van jouw plannen en behoeften, kunnen er op maat gemaakte academies ingericht worden. QISS IT biedt binnen haar Academy drie specialisatietrajecten aan. Met de vorming van een eigen academie heb je de mogelijkheid tot het opzetten van eigen trajecten, door middel van Mix & Match.

Met de ondersteuning van onze (online) faciliteiten, bieden wij keuze uit meer dan 100 IT-trainingen, 60 soft skill trainingen en diverse bootcamps door experts.

Een academy op maat.

JOUW AFDELING ALTIJD UP-TO-DATE IN KENNIS EN GETRAIND IN VAARDIGHEDEN

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.