Tracks

Security

Datalekken. DDoS-aanvallen. Phishing. Not on your watch! Want jij brengt risico’s en dreigingen in kaart en maakt plannen om bedrijven beter te beschermen tegen mensen met kwade bedoelingen. Door de juiste beveiligingsmaatregelen te nemen, voorkom jij dat bedrijfsgevoelige informatie of persoonsgegevens op straat belanden.

Wat doet een security specialist?

Als je voor de track Security kiest, ontwikkel jij je na servicedeskmedewerker verder tot security specialist. Als security specialist binnen de IT spits jij je toe op de beveiliging van de IT systemen binnen een bedrijf. De steeds digitaler wordende wereld maakt privacy belangrijker dan ooit. Een goede security specialist is daarom onmisbaar binnen elk bedrijf.

Dat klinkt niet alleen mooi. Het is ook echt belangrijk. Want de security specialist zorgt ervoor dat (ongewenste) partijen bijvoorbeeld de website, het netwerk of de online omgeving van het bedrijf niet kunnen binnendringen. Om dit te voorkomen maak je als security specialist plannen met beveiligingsmaatregelen en adviseer je bedrijven hierover. Het onderhouden van het systeem kan als security specialist in de IT ook vallen onder je verantwoordelijkheden. Op die manier maak je van jouw adviezen de werkelijkheid.

Wat kun je verwachten?

Certificaten

• AZ 900 Microsoft Azure Fundamentals (reeds behaald) • SC 900 Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals • SC 200 Microsoft Security Operations Analyst

Aanvullende trainingen

• Aan de slag met Information Security • Cybersecurity awareness • Sandbox cyber security kwetsbaarheden • Beveiligingsrisico’s • Technische communicatie

Voorbeeld functies

• Security engineer • Security specialist • Consultant Information Security

Bekijk onze andere tracks.

Big Data

Data omzetten naar informatie. Informatie naar kennis. En kennis naar keuzes. Dat is wat je doet met big data. Je verwerkt de reusachtige brei aan data tot waardevolle inzichten. Zo lever je een belangrijke bijdrage aan het bepalen van bedrijfsstrategieën.

Cloud specialist

Wil jij de techniek induiken? Leer alles over de cloud! In deze technische track analyseer, ontwerp, ontwikkel en beheer je (Microsoft) cloud oplossingen. Hebben jouw collega’s vragen of uitdagingen met het werken in de cloud? Bij jou moeten ze zijn.

Functioneel applicatiebeheer

Productieve medewerkers, (kosten)efficiënte werkprocessen en tevreden klanten. De applicaties die een bedrijf gebruikt, spelen hierin een grote rol. Net als jij. Want jij helpt je collega’s hun weg te vinden in deze software en tools om alles eruit te halen wat erin zit.

Project management

Een nieuwe cloud oplossing, hardware leverancier of werkplek? Jij begeleidt bedrijven bij dit soort grote IT projecten. Je verzorgt de planning, organisatie en uitvoering tot in de puntjes. Jij rondt het project soepel, binnen budget en planning af door de taken binnen je team nauwlettend in de gaten te houden.

Service management

Jij optimaliseert IT processen en zorgt dat iedereen zich eraan houdt. Zo maak je afspraken over wat er moet gebeuren bij wijzigingen, incidenten en problemen. Jij leidt deze processen in goede banen en schakelt de juiste collega’s in om het samen binnen de afgesproken tijd op te lossen.

Neem gerust contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.