Dé match tussen werken, leren en ontwikkelen.

Met IT-trainee Jasper

Net afgestudeerd en nu

Nadat ik mijn HAVO had afgerond wist ik nooit zo goed wat ik wilde worden. Wel heb ik altijd veel interesse gehad in fotografie, dus was een studie aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam voor mij een logische keus. Tijdens deze studie kwam ik er echter achter dat ik helemaal weg ben van fotografie, maar het meer zag als een super toffe hobby en hier niet mijn werk van wilde maken.

 

Mijn eerste kennismaking met de IT-wereld

Ik had mijn opleiding netjes afgerond en besloot een tussenjaar te nemen. Ik werkte bij een ING servicepunt waar ik voornamelijk klanten mocht helpen met vragen over de app, website of andere bank gerelateerde vragen. Oké, hier wilde ik meer van weten, meer leren, maar ik wilde niet meer een opleiding starten. Wat zijn dan mijn opties?

 

Na online research en goed advies van een vriend van mij kwam ik terecht bij QISS IT . Ik hoorde alleen maar positieve geluiden en nam contact op met een van de recruiters. Of ik het leuk vond om een keertje langs te komen? Jazeker! Dus ik ben op gesprek gegaan en besloot om de overstap te maken naar de IT. Ik kwam er al snel achter dat dit voor mij dé match is tussen werken, leren en ontwikkelen.

 

Ik kan niet wachten om te zien waar de IT mij zal brengen!

Nog helemaal zeker van de track die ik ga kiezen ben ik niet. Ik vind van alles wel iets leuk en interessant, dus wanneer ik mij echt in het werkveld ga bevinden zal ik dit zeker ontdekken!

Wil jij net als Jasper de stap maken naar de IT? Wacht dan niet langer en kickstart je carrière met het QISS IT Traineeship.

 

Naar de IT vacatures

Wat anderen zeggen.