Over ons.

Meer vrouwen in de IT. Daar begint het mee in 2010. Want de door mannen gedomineerde IT wereld heeft dringend behoefte aan vrouwelijke empathie, intuïtie en communicatieve skills. En zo ontstaat QISS: Qualified In Seeking Solutions.

QISS IT kantoor

Waar wij in geloven.

Missie

Wij geloven dat de sleutel naar een succesvolle IT afdeling een combinatie is van diversiteit, kennis en kwaliteit. Samen maken ze de IT sterker.

Visie

Het stimuleren en opleiden van jong talent zonder IT achtergrond om zo de diversiteit, kennis en kwaliteit binnen de IT-wereld te vergroten.

IT IS UP TO YOU

Wij helpen je aan een vliegende start in de IT: een vakgebied vol kansen en ruimte om door te groeien. In welke richting? Dat bepaal jij.

Onze kernwaarden.

Betrokken.

QISS IT staat voor een hecht team. Een team dat er voor elkaar is, altijd.

Energie.

De actiemodus staat altijd bij ons aan.

Ambitie.

Doorgroeikansen die passen bij jouw persoonlijke ambities en ontwikkelingen.

Persoonlijk.

Wij begeleiden je bij jouw ontdekkingsreis in de arbeidsmarkt op onze manier.

Diversiteit in de IT

Met ruim tien jaar ervaring gaan we nog een stap verder en verbreden we onze blik. Want we zien: de IT heeft niet alleen meer vrouwen nodig. De IT heeft meer diversiteit nodig. Door verschillende unieke eigenschappen, kwaliteiten, kennis en ervaring samen te brengen, worden de oplossingen voor belangrijke IT vraagstukken namelijk creatiever en completer. Met andere woorden: beter dus!

Daarom detacheren we nu talenten met én zonder IT achtergrond op basis van de beste match bij grote opdrachtgevers in de regio Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Met hun talent voor luisteren, communiceren, analyseren en problemen oplossen, koppelen we hen aan rollen die een brug slaan tussen de IT afdeling en de eindgebruiker.

Meer weten

 

One Qiss is all it takes.

Bij QISS IT haal je twee keer zoveel plezier uit je werk. Dat is niet alleen gezellig dankzij de vele events, borrels en BBQ’s. Ook op de werkvloer zelf bruisen we van de energie, borrelen er talloze ideeën en denken we bij elke stap in je ontwikkeling mee.

We organiseren kennissessies en trainingen. Zo haal je het maximale uit jezelf en je carrière. Of je nou op een IT afdeling bij een opdrachtgever werkt of op ons QISS IT kantoor.

Bij ons werken

Are you a good QISSer?

QISS IT staat voor een hecht team. Een team dat er voor elkaar is, altijd! Een club waar plezier maken voorop staat. We zijn slim, gek op IT, en blinken uit in de menskant van het vak. We zorgen voor een goede sfeer en werken hard. Maar bovenal zitten we bomvol energie en dat stralen we uit in alles wat we doen, met elkaar en voor onze opdrachtgevers.

Maak kennis met ons team

Bekijk de vacatures.

Laten we kennismaken.

Neem contact met mij op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.