Blog

QISS IT ondersteunt tijdens zomerdrukte

Bij QISS IT leveren we direct inzetbare IT-professionals die snel integreren in elke organisatie. Lees hier hoe dat ging bij supermarktketen Vomar.

Tijdens de drukke zomermaanden vorig jaar gingen onze young professionals aan de slag bij Vomar. Een gerenommeerde supermarktketen met het hoofdkantoor gevestigd in Alkmaar. Het ging hierbij om een opdracht van slechts een paar maanden. Zelfs in korte tijd kunnen grote resultaten behaald worden.


Verbeterde klantenservice

Onze young professionals boden versterking op de Servicedesk. Met hun flexibiliteit en vaardigheden verlichtten zij de werkdruk waardoor Vomar soepel de zomerperiode doorkwam. De IT-talenten brachten niet alleen de nodige expertise mee, maar ook frisse energie en innovatieve ideeën. Dit leidde tot een efficiëntere werkomgeving en een betere klantenservice, wat essentieel is in een drukke retailomgeving.


Oplossingen op maat

Bij QISS IT bieden we niet alleen technische oplossingen, maar bouwen we ook communicatieve bruggen binnen organisaties. We bieden zowel korte als lange termijn oplossingen en kijken graag mee naar de mogelijkheden. We zijn dan ook tevreden op de samenwerking met Vomar en kijken uit naar toekomstige projecten waarbij we onze IT-talenten verder kunnen inzetten om organisaties te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling.


Versterk jouw IT-team

Wil je jouw team en organisatie ook versterken met IT-professionals? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Meer weten over een samenwerking?

Neem direct contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.