Nieuws

DE BESTE IT-DETACHEERDER VAN 2024!

QISS IT WINT MT1000 BESTE DIENSTVERLENER IN ICT DIENSTVERLENING & OUTSOURCING 2024. LEES SNEL VERDER.

QISS IT medewerkers vieren MT1000 beste zakelijke dienstverlener ICT detachering en outsourcing

Ja hoor, het is officieel! QISS IT is in de MT1000 verkozen tot de beste zakelijke dienstverlener van Nederland op het gebied van ICT detachering en outsourcing. Wat een eer! Dit jaarlijks onderzoek, uitgevoerd door de Universiteit van Amsterdam, ondervroeg zakelijke beslissers over hun ervaringen met zakelijke dienstverleners. We kwamen glansrijk uit de bus dankzij onze klantgerichtheid, kwalitatieve dienstverlening en productleiderschap.

Een teamprestatie van formaat

“We zijn natuurlijk enorm trots. Maar dit hadden we niet kunnen bereiken zonder onze klanten en onze IT-talenten die elke dag alles geven voor hun opdracht. Bovendien staat achter elk talent een heel team” vertelt Managing Director Esther Jousma. Van de Talentmanager die hen ondersteunt, de Recruiter die hun traineeship mogelijk heeft gemaakt tot de Accountmanager die de klant bij elke stap begeleidt. Samen maken zij dé perfecte match voor elke klant!  Dat onze klanten dat erkennen met deze benoeming motiveert ons alleen maar om het volgend jaar nóg beter te doen!

Trainee die MT1000 winst viert tijdens een vergadering

Wat gaat QISS IT doen in 2025?

We blijven innoveren! We breiden onze dienstverlening verder uit, met detachering van specialisten in onder andere functioneel beheer, projectmanagement en security. En we stoppen niet bij detachering! We bieden co-sourcing en integrated solutions, zodat we de volledige IT-workforce van onze klanten kunnen beheren. Korte of lange termijn, volledig of gedeeltelijk – wij leveren dé oplossing die jouw bedrijf nodig heeft!

Werken met de beste

Wil jij jouw IT team versterken? Kies dan voor IT-detachering met de nummer 1 dienstverlener. Neem contact met ons op en ervaar zelf wat onze bekroonde dienstverlening voor jou kan betekenen! Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

 

Laten we kennismaken.

Neem contact met mij op

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.