St. Antonius Ziekenhuis.

Verhoogde productiviteit en een verbeterde interne klanttevredenheid, bij St Antonius kregen ze dat voor elkaar met de talenten van QISS IT. Lees hier hoe.

Opdrachtgever St. Antonius Ziekenhuis Utrecht

Bij het St Antonius Ziekenhuis in Utrecht waren ze al enige tijd bezig om de IT-afdeling naar een hoger niveau te tillen. Zo zorgde nieuw management al voor meer structuur in de IT-dienstverlening. De volgende stap was om de Helpdesk te optimaliseren. Naar een Skilled Servicedesk waar medewerkers vlot worden geholpen en problemen niet te lang blijven liggen. Met de komst van onze QISSers kon dat proces versneld in werking worden gezet. Ook kon het aantal taken worden verhoogd.

Snel up and running

De IT talenten van QISS zijn snel ingewerkt waardoor zij naast het aannemen en oplossen van taken, ook konden werken aan het vastleggen van processen. Zo maakte QISSer Amke een kennisbank aan. Met haar volharding beet zij zich vast in haar taken om vervolgens met passende oplossingen te komen voor structurele verbeteringen. Dit bracht ook meer structuur in de werkzaamheden. Het werd duidelijk wie welke taken kon oppakken, wat zich vertaalde in een bredere dienstverlening. De interne klanttevredenheid steeg. Medewerkers komen nu weer met een lach naar de ICT Servicedesk omdat ze weten dat hun problemen goed verholpen worden.

Nieuwe energie

De frisse wind van jonge en leergierige trainees bracht ook een nieuwe dynamiek met zich mee in het bestaande team. Zo brachten de communicatieve IT-talenten die sterk in hun schoenen staan veel positieve energie in het team. “Het is mooi om te zien dat onze QISSers door de medewerkers van St Antonius echt als onderdeel van het team worden gezien.” zegt accountmanager Dominique. Als opdrachtgever denkt St Antonius mee met al hun medewerkers en dus ook de medewerkers die via QISS IT bij hen gedetacheerd zijn. Bij QISS IT zijn we dan ook erg trots en blij dat onze IT-talenten bij een fijne opdrachtgever als St Antonius Ziekenhuis worden ingezet.

 

Wil jij net als bij het St Antonius Ziekenhuis jouw IT afdeling versterken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met mij op.

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.