Volop Carrière Mogelijkheden bij QISS IT.

Pamela werkt al jaren bij QISS IT en wordt nog steeds uitgedaagd. Wij vroegen haar hoe het is om bij QISS IT te werken.

Project Manager Pamela aan het werk bij QISS IT

Stel jezelf eens voor
Mijn naam is Pamela, ik ben moeder van twee kinderen, getrouwd en woonachtig in Rotterdam. Na mijn studie Communicatie ben ik in de wereld van Recruitment terechtgekomen. Inmiddels werk ik al 8 jaar bij QISS IT en heb ik verschillende functies vervuld.

Hoe ben je bij QISS IT komen te werken?
Jose van Dalen, de oprichtster van QISS IT zag mijn CV en heeft mij benaderd. Toen ik bij QISS IT kwam was ik meteen onder de indruk van het enthousiasme en de gedrevenheid van het team. De energie was aanstekelijk en sprak me enorm aan. Ik ben gestart als accountmanager, maar vanwege mijn ervaring en passie voor het recruitment vak als snel gaan focussen op de rol van recruiter waarbij ik uiteindelijk verantwoordelijk ben geworden voor onze traineeships. Daarna ben ik doorgegroeid tot Recruitment Manager en momenteel werk ik als Project Manager.

“Als je proactief bent, je werk goed doet en je wensen aangeeft, wordt er altijd met je meegedacht.”


Wat maakt werken bij QISS IT zo leuk?

Werken bij QISS IT is nooit saai. Er is altijd iets te doen. De organisatie blijft zich ontwikkelen en groeien. Ik word nog steeds uitgedaagd. Als je je best doet en laat zien wat je kunt, zijn er altijd mogelijkheden voor jouw kennis en ervaring, zelfs als die rol nu nog niet bestaat. Tijdens beoordelingsgesprekken geef ik ook altijd aan waar mijn interesses liggen en QISS kijkt dan naar mogelijkheden.

Heb je nog tips voor anderen?
Werk hard, laat jezelf en je talenten zien en deel je ideeën. Als je dat blijft doen, zul je zien dat het gewaardeerd en opgepakt wordt. Voel je ook niet bezwaard om vragen te stellen, er is zoveel kennis in huis.
Bij QISS IT houden we ook van een hapje, een drankje en een feestje, dus schroom niet om mee te doen. We worden hier verwend met mooie cadeaus en uitjes. Er is echt aandacht voor de mensen die hier werken. Ik hoop dat nieuwe collega’s zich hier net zo warm welkom voelen als ik me heb gevoeld.

Wil jij net als Pamela jouw carrière ontwikkelen bij QISS IT? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Kom bij ons werken.

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.