Nieuws

Nieuw bootcamp programma

VANAF DIT JAAR LANCEERT QISS IT EEN NIEUW BOOTCAMPPROGRAMMA. HET PROGRAMMA VAN DE BOOTCAMP IS SAMENGESTELD IN SAMENWERKING MET KLANTEN EN TRAINEES.

QISS IT traineeship. Docent staat voor een klas trainees.

Het vernieuwde programma is uitgebreid naar zeven dagen, waarin extra technische en communicatieve vaardigheden worden getraind.

 

Directe inzetbaarheid van IT-trainees 
De aanvullende technische training zorgt ervoor dat trainees van het IT Traineeship nog eerder inzetbaar zijn. Vanaf dag 1 kan een IT-trainee al zelfstandig kleine incidenten op de helpdesk aanpakken. Dit resulteert in een kortere inwerkperiode en daarmee een versneld rendement voor jouw organisatie. Wij begrijpen als geen ander het belang van een vlotte start. Daarom is de bootcamp ontworpen om IT-trainees te detacheren met niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische vaardigheden om de dagelijkse uitdagingen aan te pakken.

 

Versterking van communicatie vaardigheden 
Naast technische kennis richten we ons ook op de ontwikkeling van communicatieve vaardigheden. Met nieuw toegevoegde communicatietraining leren IT-trainees effectiever te communiceren, zowel intern als extern. Ze leren niet alleen om beter feedback te geven en te ontvangen, maar ook om zich beter uit te spreken. Bijvoorbeeld tijdens vergaderingen. Door de nadruk te leggen op doorvragen en weerbaarheid, worden ze effectiever in hun communicatie. Dit verbetert de onderlinge communicatie binnen jouw organisatie. 

 

Positieve resultaten voor jouw organisatie 
Ontdek met QISS IT een nieuwe generatie IT-trainees. Trainees die niet alleen jouw technologische uitdagingen begrijpen, maar ook met hun communicatieve vaardigheden bijdragen aan het succes van jouw bedrijf. 

 

Neem vandaag nog contact met ons op en investeer in de toekomst van jouw IT-team. 

Meer weten over onze bootcamp?

Neem direct contact op[.]

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.