Nieuws

Diversiteit en Ontwikkeling: onze aanpak

QISS IT is onlangs gerankt in de MT1000, een gerenommeerd onderzoek dat wordt uitgevoerd door de Universiteit van Amsterdam om de beste zakelijke dienstverleners van Nederland in kaart te brengen.

In de categorie ICT Detachering & Outsourcing ontvingen we drie sterren voor klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. Hier worden we blij van! Want het onderzoek laat zien hoe onze opdrachtgevers ons en onze dienstverlening waarderen. En dat is waar het om draait. Het is bovendien 100% de verdienste van het toegewijde team van QISS IT.

De kern van onze aanpak is het begrijpen van de veranderende rol van IT in de organisatie. Onze IT-professionals lossen daarom niet alleen technische problemen op, maar zijn ook degenen die communicatieve bruggen bouwen. Zij vormen de schakel tussen IT en de rest van de organisatie. Daarbij kijken we verder naar de behoeften van jouw organisatie en wat de medewerkers nodig hebben. Slimme IT-professionals die niet alleen op zoek zijn naar een baan, maar naar een carrière waarin ze kunnen groeien en zich blijven ontwikkelen.

Diversiteit en persoonlijkheid
In een snel veranderend technologisch landschap is het cruciaal om de juiste mensen aan boord te hebben. Bij QISS IT gaan we voorbij aan enkel opleidingen en diploma’s en bouwen we aan sterke, evenwichtige teams die effectief kunnen samenwerken en passen bij de cultuur van jouw organisatie. Daarom selecteren we IT’ers van de toekomst op basis van hun persoonlijke eigenschappen. We testen hun communicatiestijl met de DISC persoonlijkheidsanalyse en vaardigheden met onze Game based assesments.

IT specialisaties voor maatwerk
Met onze doorontwikkelingstrajecten kunnen ambitieuze IT-talenten doorgroeien naar vervolgrollen binnen hun gekozen vakgebied: Security, Big Data, Cloud Specialist, Project management, IT Service Management of Functioneel beheer. Door deze IT-Tracks zijn onze IT-talenten nog breder inzetbaar. Niet meer alleen op de Servicedesk maar op meerdere afdelingen binnen een organisatie.  Door deze verscheidenheid aan IT-specialisaties bieden we op maat gemaakte IT-ondersteuning die aansluit bij de specifieke behoeften van jouw organisatie. Of je nu behoefte hebt aan beveiligingsexpertise, datamanagement, cloudimplementatie, projectbeheer, klantgerichte diensten of applicatiebeheer, QISS IT heeft de juiste professionals om jouw organisatie te ondersteunen.

Wil jij ook IT-medewerkers dat niet alleen technische problemen oplost, maar communicatieve bruggen bouwt en jouw organisatie naar een hoger niveau tilt? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze IT-professionals jouw organisatie kunnen versterken. Samen zorgen we voor een naadloze samenwerking tussen IT en jouw bedrijf.

Meer weten over een samenwerking?

Neem direct contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.