Blog

QISS Salaris & Inlenersbeloning.

Bij QISS IT ontvang je vanaf dag 1 je startsalaris of een inlenersbeloning. Hoe dat werkt lees je hier.

Meer dan alleen salaris

Bij QISS IT ontvang je vanaf dag één je startsalaris. Wat houdt dat in? Je krijgt direct betaald, of je nu net start met je bootcamp, nog geen opdracht hebt, of tussen opdrachten zit. Geen gedoe, geen verborgen inhoudingen. Dat is niet alleen eerlijk, maar geeft je ook de zekerheid die je nodig hebt om vol vertrouwen aan je IT-carrière te beginnen.

Wat is een inlenersbeloning?

Wist je dat jij als gedetacheerde bij QISS IT precies dezelfde beloning en voordelen krijgt als je collega’s waar jij op opdracht zit? Dat is de kracht van de inlenersbeloning! Deze regeling, verankerd in de Wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs (Waadi) en de cao voor Uitzendkrachten, zorgt ervoor dat jij altijd eerlijk wordt beloond. Geen verschil in salaris, geen achterstand—gewoon gelijkwaardig aan je collega’s die vast in dienst zijn. Dit betekent dat jouw salaris in sommige gevallen meer kan zijn dan het salaris waar je mee begint.

Voordelen van de inlenersbeloning

  • Gelijke behandeling: Bij QISS IT sta jij op gelijke voet met je collega’s bij de opdrachtgever. Geen onderscheid, jij verdient wat je verdient!
  • Financiële zekerheid: Altijd verzekerd van een stabiel inkomen—zelfs als je tussen opdrachten zit of nog geen opdracht hebt. Dat is de zekerheid die wij jou bieden!

Maar dat is nog niet alles! We investeren ook in jouw toekomst met onze opleidingen. Door het afsluiten van een studieovereenkomst, wordt er maandelijks geen geld ingehouden. Zo houd jij netto meer over, dat is toch lekker meegenomen.

QISS IT: Jouw start in IT

Bij QISS IT krijg je niet alleen een eerlijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden, maar ook de kans om te groeien en je te ontwikkelen bij toonaangevende bedrijven. Ons doel? Jou begeleiden op weg naar een succesvolle IT-carrière om jouw doelen te bereiken.

Wil jij ook profiteren van een eerlijke beloning en een vliegende start in jouw IT-carrière? Solliciteer nu voor het IT traineeship!

 

Meer weten over het IT traineeship?

Neem direct contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QISS IT Sophie van Ruijven Recruiter
Recruiter

Sophie van Ruijven