Naam: Sander
Leeftijd: 26 jaar
Opleiding: Systeembeheer niveau 4
Is ICT-professional bij QISS-IT

Na mijn studie ben ik meteen de detachering in gegaan. Eerst bij een andere detacheerder, maar nu al vier jaar bij QISS-IT. Wat ik fijn vind aan het werken bij QISS-IT is dat er veel aandacht is voor ons, de medewerkers. Er zijn veel opleidingen, trainingen en kennissessies om je kennis te vergroten en gezellige uitjes om je collega’s beter te leren kennen. Ook de communicatie is prettig. Als ik een vraag heb kan ik altijd bellen of appen en ik krijg ook snel reactie. En er wordt goed meegedacht welke kanten je op kunt in de ICT.

Mooie opdrachtgevers

Op dit moment werk ik als Front Office medewerker, wat betekent dat ik alle taken van een werkplekbeheerder uitvoer. Hiervoor heb ik ook andere functies gehad, bijvoorbeeld helpdeskmedewerker en technisch support. QISS-IT heeft een groot aanbod aan diverse opdrachten bij mooie bedrijven, dus je kunt veel ervaring op doen in verschillende functies en branches. Zeker een aanrader!

 

Er is bij QISS-IT veel aandacht voor ons, de medewerkers. Ik kan altijd bellen of appen als ik een vraag heb.

Naam: Remy
Leeftijd: 30 jaar
Opleiding: Communicatie
Is ICT-professional bij QISS-IT

De afgelopen 10 jaar heb ik verschillende rollen vervuld in de ICT: van projectmedewerker tot projectleider en procesmanager. Sinds juni 2017 werk ik via QISS-IT als incidentmanager bij het Haaglanden Medisch Centrum.

Waarom QISS-IT?

Ik heb voor QISS gekozen, omdat zij connecties hebben binnen verschillende werkvelden waar je anders moeilijker in terecht komt. Dit maakt mij meer een allrounder, waardoor ik organisaties kan leren hoe andere branches met dezelfde processen en technieken omgaan. Dit zie ik als een toegevoegde waarde in mijn ontwikkeling als ICT-professional. Verder geeft QISS-IT mij de ruimte om mezelf te zijn en zelf te bepalen hoe ik mijzelf ontwikkel, bijvoorbeeld door trainingen en studie.

 

QISS-IT heeft connecties bij bedrijven waar je anders moeilijk terecht komt.