Je bent ICT’er en je bent goed in je vak, maar niet tevreden over de kansen die je krijgt? Heb je er wel eens over nagedacht aan de slag te gaan voor een detacheerder of bemiddeld te worden door een organisatie die rekening houdt met jouw wensen en eisen? Ongetwijfeld!

Je weet wat je aan QISS- IT hebt

Bij QISS-IT hanteren wij een transparante werkwijze. Wanneer je solliciteert, reageren wij binnen één werkdag op jouw aanvraag, zodat je weet dat wij deze in behandeling nemen. Sluit jouw CV en jouw profiel aan bij één van onze vacatures of voor onze detacheringspool, dan ontvang je een uitnodiging voor nadere kennismaking met een van onze recruiters. Gedurende dit gesprek bespreken wij jouw kennis, kunde en specifieke wensen. Van QISS-IT mag je een objectieve beoordeling verwachten van wat wij voor je kunnen betekenen. Ook geven wij duidelijk aan onder welke condities wij eventueel samen van start kunnen gaan. Als je interesse hebt om gedetacheerd te worden kan er vervolgens een tweede gesprek plaats vinden, waarbij ook de arbeidsvoorwaarden nader aan bod kunnen komen.

Alle voordelen op een rijtje

Je krijgt snel een reactie

Je solliciteert via de website. We bevestigen de ontvangst van je sollicitatie direct per mail. Binnen 24 uur nemen wij altijd contact met je op. Zo zijn wij.

Een ruim aanbod aan interessante vacatures

Vacatures komen en gaan maar we proberen alle openstaande functies op de site te zetten. We zoeken iedere dag nieuwe collega’s op verschillende niveaus die uitdagingen niet uit de weg gaan.

Altijd één vast aanspreekpunt

Wanneer je bij ons in dienst bent en op een opdracht gedetacheerd bent, heb je altijd één vast aanspreekpunt die jou gedurende deze opdracht begeleidt.

Eerlijke en duidelijke communicatie

Aan openheid hechten wij veel waarde. Door eerlijk te zijn in combinatie met heldere communicatie krijgt iedereen een goed gevoel en behalen wij gezamenlijk de gewenste resultaten.

Bekijk vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Woon je in de regio Zuid Holland en heb je een afgeronde ICT- opleiding? Dan zoeken wij jou!

Mockup Image

ICT trainee aan het woord

In 2011 behoorde ik tot een van de eerste medewerkers van QISS-IT, volgens mij was ik de derde. Na een tijdje kwam er een andere uitdaging op mijn pad, waardoor ik QISS verliet. Toen ik dit jaar weer op zoek was naar een nieuwe uitdaging in de omgeving Leiden, dacht ik meteen aan QISS!
Een voordeel van detachering: het kan zomaar heel dichtbij huis zijn!
  Meer verhalen
Mockup Image

ICT trainee aan het woord

Het is fijn dat je via QISS-IT bij meerdere organisaties ervaring opdoet, waardoor je veel leert van verschillende ICT-omgevingen. Het biedt de kans om voor jezelf te kijken wat je leuk vindt en welke trainingen je wilt volgen om je kennis te vergroten.

Meer verhalen
Mockup Image

ICT trainee aan het woord

Ik heb voor QISS gekozen, omdat zij connecties hebben binnen verschillende werkvelden waar je anders moeilijker in terecht komt. Dit maakt mij meer een allrounder, waardoor ik organisaties kan leren hoe andere branches met dezelfde processen en technieken omgaan.

Meer verhalen
Mockup Image

ICT trainee aan het woord

Iedereen heeft er weleens aan gedacht (of gedroomd) om het roer om te gooien. Wat nou als je dat ook echt doet? Van de creatieve entertainment wereld naar de systematische wereld van IT bijvoorbeeld. Dat is wat ik deed en nog elke dag ben ik hier blij mee!
Ik koos het meest persoonlijke en gezellige bedrijf dat ik in de IT kon vinden.
Meer verhalen
prev next
Gegevens achterlaten

Ben jij freelancer?

QISS- IT bemiddelt regelmatig freelancers, laat je gegevens achter en binnen één dag wordt er contact met je opgenomen.