Je bent ICT’er en je bent goed in je vak, maar niet tevreden over de kansen die je krijgt? Heb je er wel eens over nagedacht aan de slag te gaan voor een detacheerder of bemiddeld te worden door een organisatie die rekening houdt met jouw wensen en eisen? Ongetwijfeld!

Je weet wat je aan QISS- IT hebt

Bij QISS-IT hanteren wij een transparante werkwijze. Wanneer je solliciteert, reageren wij binnen één werkdag op jouw aanvraag, zodat je weet dat wij deze in behandeling nemen. Sluit jouw CV en jouw profiel aan bij één van onze vacatures of voor onze detacheringspool, dan ontvang je een uitnodiging voor nadere kennismaking met een van onze recruiters. Gedurende dit gesprek bespreken wij jouw kennis, kunde en specifieke wensen. Van QISS-IT mag je een objectieve beoordeling verwachten van wat wij voor je kunnen betekenen. Ook geven wij duidelijk aan onder welke condities wij eventueel samen van start kunnen gaan. Als je interesse hebt om gedetacheerd te worden kan er vervolgens een tweede gesprek plaats vinden, waarbij ook de arbeidsvoorwaarden nader aan bod kunnen komen.

Alle voordelen op een rijtje

Je krijgt snel een reactie

Je solliciteert via de website. We bevestigen de ontvangst van je sollicitatie direct per mail. Binnen 24 uur nemen wij altijd contact met je op. Zo zijn wij.

Een ruim aanbod aan interessante vacatures

Vacatures komen en gaan maar we proberen alle openstaande functies op de site te zetten. We zoeken iedere dag nieuwe collega’s op verschillende niveaus die uitdagingen niet uit de weg gaan.

Altijd één vast aanspreekpunt

Wanneer je bij ons in dienst bent en op een opdracht gedetacheerd bent, heb je altijd één vast aanspreekpunt die jou gedurende deze opdracht begeleidt.

Eerlijke en duidelijke communicatie

Aan openheid hechten wij veel waarde. Door eerlijk te zijn in combinatie met heldere communicatie krijgt iedereen een goed gevoel en behalen wij gezamenlijk de gewenste resultaten.

Bekijk vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Woon je in de regio Zuid Holland en heb je een afgeronde ICT- opleiding? Dan zoeken wij jou!

ICT Professional aan het woord

Wie ben ik? Iri, en ik ben in dienst bij QISS IT sinds april 2013, nadat zij mij ongeveer een jaar gevolgd hebben. Ze namen dan een paar keer telefonisch contact met mij op. Dit ging op een zeer vriendelijke manier en dus ging ik op kennismakingsgesprek. Na een zeer leuk gesprek heb ik voor QISS IT gekozen.

“QISS IT is populair en een belangrijk pion geworden in de detacheringswereld. Ik ben blij dat ik hier een onderdeel van ben”.

Meer verhalen
Mockup Image
Mockup Image

ICT trainee aan het woord

Ik ben Roxanne en ik ben 26 jaar. Na mijn Bachelor en Master Bestuurskunde ben ik er achter gekomen dat ik graag in een sector werk waar de ontwikkelingen een stuk sneller gaan en waar je direct resultaat ziet van de werkzaamheden die je doet. Toen ik op de site van QISS IT terecht kwam, werd ik meteen enthousiast en ben ik aan de slag gegaan als trainee.

Toen ik op de site van QISS IT terecht kwam, werd ik meteen enthousiast

Meer verhalen
Mockup Image

ICT Professional aan het woord

Mijn naam is Lianne en ik ben 26 jaar. Tot voor kort was ik werkzaam als dierenarts, iets wat altijd een droom van mij is geweest. Helaas bleek dit toch niet de juiste carrière voor mij te zijn. Na lang nadenken heb ik besloten een andere weg in te slaan. Van huis uit ben ik altijd veel met de ICT in contact gekomen via mijn vader, die ook in de ICT werkzaam is. Zo wist ik al aardig wat van computers, maar natuurlijk nog lang niet genoeg. De vacature voor het Traineeship van QISS-IT sprak mij daarom erg aan.

Er wordt veel rekening gehouden met je persoonlijkheid en kwaliteiten en QISS-IT luistert naar jouw wensen.

Meer verhalen

ICT Professional aan het woord

Toen ik in contact kwam met QISS IT en hoorde over de traineeship en hun visie sprak dit mij direct erg aan. Ik had van te voren nooit bedacht dat ik in de ICT terecht zou komen, maar toen ik hoorde dat QISS IT op zoek was naar communicatief sterke vrouwen met een afgeronde (niet ICT gerelateerde) HBO of WO opleiding, wist ik gelijk: dit is precies wat bij mij past! Ik was altijd al handig met computers maar heb nooit een ICT opleiding gevolgd.

QISS IT gaf mij nu de kans de overstap te maken naar de ICT en die kans heb ik direct met beide handen aangegrepen. Zeker in combinatie met mijn opleiding Communicatie wist ik dat dit de juiste beslissing was.

Meer verhalen
Mockup Image

ICT Professional aan het woord

Mijn naam is Laura, 27 jaar oud en woonzaam in Delft. Een rode draad in mijn werkervaring en gevolgde studies is service gerichtheid en het contact met mensen. Vanuit de middelbare school heb ik de vakken technologie en informatica gevolgd en is er ook een interesse in dit vakgebied ontstaan. Nu heb ik via QISS-IT de kans gekregen om met deze passie en interesse aan de slag te gaan en me te gaan ontwikkelen tot ICT professional.

Alles bij elkaar is de traineeship mij ontzettend meegevallen en is het vooral een leerzame, gezellige en voorbereidende uitdaging die je met beide handen moet aangrijpen!

Meer verhalen
Mockup Image
Gegevens achterlaten

Ben jij freelancer?

QISS- IT bemiddelt regelmatig freelancers, laat je gegevens achter en binnen één dag wordt er contact met je opgenomen.